Detta behöver du till 4 personer:
8-10 st medelstora potatisar
2 st gula lökar
1 st vitlök
1 msk finskuren persilja
1 msk finskuren dill
1 msk stark senap
1 tsk honung
½ dl vitvin
Salt och peppar
Olivolja till stekning
2 msk Nordisk pesto rörs ned i den färdiga varma salladen
©
Christian Tikkanen
2 msk Nordisk pesto rörs ned i den färdiga varma salladen
©
Christian Tikkanen
1: Putsa och skölj av potatisen och låt skalet sitta kvar. Skär dem i 1-2 cm stora tärningar, det samma gör du med löken. Blanda samman lök och potatis och pressa vitlöken över.
2: Stek blandningen i stekpanna tills potatisen känns mjuk, tillsätt då senapen, honungen och vinet under omrörning, låt sjuda tills vinet kokat in i blandningen, tag av värmen och rör i örterna till sist före servering, salta och peppra samt smaka av.
Bon appetit
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar