Förrätt
Presskyckling med syrade rotfrukter
vinteräpple, ättiksrödbeta och saltgurka
Varmrätt
Kryddinkokt entrecoté vilande på en oxsky-tryffelsås
med svart trumpetsvampskomplott och sellerirot
Chokladbavaroise fylld krumkaka
och en len mjölkchokladmoussé samt
mandarinsallad
Drycker:
Förrätten: Chateau Haut- Monplaisir 2007. Cahors Malbec. Frankrike.
Varmrätten: Campolietti Ripasso Valpolicello 2008. Luigi Rigetti. Italien.
Desserten: Moscatel De Setubal 2003. Portugal
Drycker:
Förrätten: Chateau Haut- Monplaisir 2007. Cahors Malbec. Frankrike.
Varmrätten: Campolietti Ripasso Valpolicello 2008. Luigi Rigetti. Italien.
Desserten: Moscatel De Setubal 2003. Portugal
Recepten kommer vid ett senare tillfälle
Bon appetit
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar