Får jag lov att presentera åter igen, Lammfilé på detta vis.
Rosmarin kryddade lammkotletter, apelsinkokt fänkål
timjan och hasselbacks potatis, rödbetsfondanter
smörslungade morötter och vitkål, pepparrot och blomkålspuré
serverat med en nobel sås
© Christian Tikkanen 2011
Bon appetit
6 kommentarer:
Ser lika gott ut som vanligt, men från det ena till det andra, minns du "de talande matautomaterna"? Nu ska man visst börja testa menumat i Kristinestad. Frysmat från södra Finland till åldringarna däruppe...
Nää, det är inte möjligt, är det sant? Kristinestad som blivit utmärkt till en slow food city i Finland och det förpliktar en hel del, ganska mycket dessutom. I så fall att det ens tänkt tanken kommer jag anmäloa dem och slow food cittastads utmärkelsen tas omedelbart ifrån dem. Det blir jag den första att se till.
Googla på menumat och Kristinestad... där finns ett inslag på Radio Vega från 17.6, (men hör man det i Norge?) Helt tydligt ska de nog ha en testgrupp där i höst.
Testgruppen är avblåst =)
Snabba ryck=)! Hur hinner du med allt? Imponerad!
Yepp, snabba ryck. Hur hinner man med allt,= skaffa dig en sekreterare...=)
Skicka en kommentar