1. Entrérätt: Kallrökt lax, pepparrotsroyal, örter och ramslöksvinägrett. 2. Förrätt: Fårsalami "Stryn" Hackekorv med rotsellerisallad och akvavit. 3. Huvudrätt: Bakad torskrygg med nordisk pesto, salsa och vårens första primörer. 4. Ostar: Ett urval nordiska ostar med valnötkaramell, timjansirap och pepparkakekrisp samt kummin-knäcke. 5. Efterrätt: Glögginkokt päron med Gateaué Rich, spunnet socker, daim-krokan och chokladsås.
Tar emot våren och den annalkande sommaren med en molnfri himmel, en stilla bris och 28 grader i solen. Eftermiddagen vigs en kulinarisk tanke med en gastronomisk fröjd som slutmål. Rätterna finns redan på bloggen i registret. Glada vappen och god fortsättning på våren.
Bon appetit
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar