Den vore en skapelse till min 70-årsdag 12.3 Hade först bara tänkt på vanilga tårtor, men så slog det mig, efter jag tittat i ICA-förlagets kokbok efter ett recept på Morotsplättar, att en smörgåstårta vore gott.Lilla kallskänkan i mig väcktes till liv.
Det är väl bara att gegga ihop något.Advokado gör sig väl inte , då den mörknar.
Jo du smörgåstårtan passar in i det flesta tillfällen, den är en skapelse vi ofta glömmer bort men så plötsligt vaknar den upp igen och det finns inga gränser för hur man vill dekorera den, här kan man låta fantasin flöda och så är den ju trots allt en mättande skapelse.
Vetenskapen om mat och dryck innehåller mer beundran än det flesta andra yrken. Att laga ärlig mat på äkta råvaror har blivit till ett begrepp, och en livsstil för många. Min matfilosofi är den att maten skall vara ärlig, uppriktig, smakfull och ha en egen klar identitet, och det får den bäst igenom äkta råvaror nära dig och din region. Att uttrycka den renhet, färskhet, enkelhet och etik som man vill förbinda med sin egen region klarar bara de närodlade av.
2 kommentarer:
Hej Christian !
Den vore en skapelse till min 70-årsdag 12.3 Hade först bara tänkt på vanilga tårtor, men så slog det mig, efter jag tittat i ICA-förlagets kokbok efter ett recept på Morotsplättar, att en smörgåstårta vore gott.Lilla kallskänkan i mig väcktes till liv.
Det är väl bara att gegga ihop något.Advokado gör sig väl inte , då den mörknar.
Det löser sig.
Ha det gott !
Nu blev jag hungrig igen.
Hej från Mi
Jo du smörgåstårtan passar in i det flesta tillfällen, den är en skapelse vi ofta glömmer bort men så plötsligt
vaknar den upp igen och det finns inga gränser för hur man vill dekorera den, här kan man låta fantasin flöda och så är den ju trots allt en mättande skapelse.
Skicka en kommentar