tag:blogger.com,1999:blog-2458607764627470463.post559322288955525727..comments2024-02-17T13:59:49.565+01:00Comments on Christians mat och minnen. Min kokbok på nätet.: Lindad kycklingChristian Tikkanenhttp://www.blogger.com/profile/12062687356037678072noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2458607764627470463.post-80403945568708135082010-09-01T20:30:45.706+02:002010-09-01T20:30:45.706+02:00Eftersom vi hade en bit chevre hemma blev det ugns...Eftersom vi hade en bit chevre hemma blev det ugnsbakade tomater med kornotto-fyllning och chevre på ytan. Gott! (stekte nog dessutom potatis&ägg till...)Mhttps://www.blogger.com/profile/14729554448491305502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2458607764627470463.post-76835723525730112482010-09-01T16:50:24.830+02:002010-09-01T16:50:24.830+02:00Vad trevligt om det föll i smaken. Och vet du att ...Vad trevligt om det föll i smaken. Och vet du att Risotton kan du med fördel blanda samman med lite creme frech nästa dag och bara värma upp som hastigast, och vill man kan man även röra ner rester, typ vad man råkar ha i kylen, jag brukar skära i tärningar överbliven rostbiff, kyckling, typ sådana ting, och vill man ha den extra matig utan att för den skull nu måsta köpa en hel del från butiken så kan man steka några ägg på båda sidor, därefter skära dessa stekta ägg i mindre tärningar och blanda ner de i kornrisotton, då blir det ganska nära lik den Indiska rätten Nazi-goreng, som består av ris och rester.Christian Tikkanenhttps://www.blogger.com/profile/12062687356037678072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2458607764627470463.post-59517831332233983312010-09-01T16:29:26.872+02:002010-09-01T16:29:26.872+02:00Igår lagade vi din beaconlindade kyckling hemma. S...Igår lagade vi din beaconlindade kyckling hemma. Samt kornrisotton och såsen... oj så gott! För engång skull försökte jag hålla mig till receptet till punkt o pricka, oftas brukar det bli att jag följer ett recept halvägs sen får jag för mig att experimentera vidare själv. Men det lönade sig att vara exakt den här gången. Och nu har vi ännu risotto att värma=)Mhttps://www.blogger.com/profile/14729554448491305502noreply@blogger.com