tag:blogger.com,1999:blog-2458607764627470463.post6156014044960103609..comments2024-02-17T13:59:49.565+01:00Comments on Christians mat och minnen. Min kokbok på nätet.: Stuvad abborre a la "Pörkenäs"Christian Tikkanenhttp://www.blogger.com/profile/12062687356037678072noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2458607764627470463.post-76279989323722415822011-08-15T07:16:21.318+02:002011-08-15T07:16:21.318+02:00Samoin sinulle! Teillä syödään herkullista ruokaa ...Samoin sinulle! Teillä syödään herkullista ruokaa suurlähetystyössä. Seuraan silmä tarkkana blogiasi, jos joku yksinkertainen resepti taas ilmestyy, mitä voisin kokeilla.Voisulahttps://www.blogger.com/profile/02753210915231971475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2458607764627470463.post-46946874355350430272011-08-14T11:35:17.033+02:002011-08-14T11:35:17.033+02:00Kiva että maistui. Ymmärsit kyllä oikein olen suom...Kiva että maistui. Ymmärsit kyllä oikein olen suomen suulähetystössä oslossa kokkina. Hyvää jatkoa loppukesälle.Christian Tikkanenhttps://www.blogger.com/profile/12062687356037678072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2458607764627470463.post-24897941293137023002011-08-14T07:31:07.924+02:002011-08-14T07:31:07.924+02:00Hei! Tykkäsin kovasti haudutetusta ahvenasta. Kala...Hei! Tykkäsin kovasti haudutetusta ahvenasta. Kalaa uudella tavalla, palsternakka ja punajuuri olivat mukavia juureksia kokonaisuudessa ja omenakuutiot olivat hyvin sopivia, ne toivat makea-hapanta makua ruokaan. Punajuurista tuli kaunista väriä ruokaan, ei saa kovin usein roosa-oranssia kastiketta! Kaunista katsottavaa silmille. Ahven oli juureksien päällä kaunis valkoinen ja hento. Sille jäi oma maku. Tykkään kun kalaruoissa maistuu kalan oma maku. Kiitos ohjeestasi! Se jää minun kalaruokien listalle. Ensimmäisen kerran käänsin Google-kääntäjän avulla sinun blogilta tekstejä. Saako kysyä (ymmärsinkö oikein): työskenteletkö Oslossa Suomen Suurlähetystön kokkina?Voisulahttps://www.blogger.com/profile/02753210915231971475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2458607764627470463.post-37198694078143505132011-08-06T07:12:29.997+02:002011-08-06T07:12:29.997+02:00Kiitos, kiva tietää. Annan palauteen kun olen sitä...Kiitos, kiva tietää. Annan palauteen kun olen sitä valmistanut. VoisulaVoisulahttps://www.blogger.com/profile/02753210915231971475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2458607764627470463.post-23042901433759259112011-08-05T22:10:46.888+02:002011-08-05T22:10:46.888+02:00Hej. Kivaa että sait selville miten tätä valmistaa...Hej. Kivaa että sait selville miten tätä valmistaa. Recepti on kylläkin minun oma keksintö ihan nytt loman aikana luotu Suomessa. Recepti on vähän ruotsia, norjaa ja suomea omassa paketissa mutta kylläkin minun oma keksintöä. Kiva jos sitä haluaa koitaa ja jos se sen lisäksi maistuu.. hyviä hetkiä receptin ja maun parissa. Kuulemisiin. Toivoo: christian.Christian Tikkanenhttps://www.blogger.com/profile/12062687356037678072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2458607764627470463.post-81058813706107542692011-08-05T07:32:25.923+02:002011-08-05T07:32:25.923+02:00Hei! Tämä on herkullisennäköistä ruokaa, ja sinun ...Hei! Tämä on herkullisennäköistä ruokaa, ja sinun kuvien ja Google-kääntäjän avulla sain selvää, miten sitä valmistaa. Täällä, Suomessa on nyt ahvenia marketeissa useasti myynnissä ja haluan varmasti valmistaa tätä ruokaa. Se jäi minulle epäselväksi: mistä ruokaohje on kotoisin? Norjasta? Ruotsista? Sinun? Minulla on nyt blogi kaksikielinen (suomi-eesti) ja kun ohje joutuu minunkin blogiin ja ruoka onnistuu, sitten olisi hyvä viitata, mistä se on otettu.<br /><br />P.S. Vahingossa poistin yhden sinun kommentin blogista ennen juhannusta. Siellä oli se Norjan ruoka-blogien lista. Anteeksi.Voisulahttps://www.blogger.com/profile/02753210915231971475noreply@blogger.com