
Alla kockars dröm är att en gång få
tävla i den största och prestige-
fullaste kocktävling som finns, dvs:
Bocuse D´or. 27.01-28.01 2009
var det för den 21:a gången som
den här tävlingen samlade världs-
eliten bland kockar till en kamp om
titteln värdens bästa kock 2009.
Jag kan med stor glädje och lycka
gratulera åter igen en kock med,
vid det här laget, stor berömmelse
och han är sannerligen den som
blev förtjänt guldstatyn avPaul
Bocuse. Varför jag säger åter igen är
av den anledningen att den här unga
förmågan vann inte bara i årets
Huvudtävling i Lyon, han tog
dessutom hem det invidiuelle guldet
i Bocuse Europic i fjol, 2008, här i
Norge, Stavanger, så han har nog all
anledning att känna sig mer en stolt.
GRATTIS TILL GEIR SKEIE FRÅN NORGE. GULD I
DEN STÖRSTA TÄVLING EN KOCK KAN DELTA I.
Eftersom det Norska Aker Nordic Seafood är en ständig
och sponsrande medlem för Bocuse D´or tävlingarna
var det med en glädjens tårar vi mottog beskedet om
att Geir Skeie vunnit guldet 2009. Samtidigt var det
med en stor stolthet vi kunde servera en kopia av
vinnarrätten på mitt jobb, den Norska Torsken.
Än en gång Grattis Geir Skeie.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar