Det samma säger jag också, och en riktig yrkesman låter inte en skada bli till ett hinder, och det bevisade han tydligt. Hoppas jag får anledning att besöka hans restaurang någon gång i år.
Vetenskapen om mat och dryck innehåller mer beundran än det flesta andra yrken. Att laga ärlig mat på äkta råvaror har blivit till ett begrepp, och en livsstil för många. Min matfilosofi är den att maten skall vara ärlig, uppriktig, smakfull och ha en egen klar identitet, och det får den bäst igenom äkta råvaror nära dig och din region. Att uttrycka den renhet, färskhet, enkelhet och etik som man vill förbinda med sin egen region klarar bara de närodlade av.
2 kommentarer:
Grattis till svenske Tommy (med finskt efternamn) som erövrade silvret skadad med handen i bandage!
/Weronica
Det samma säger jag också, och en riktig yrkesman låter inte en skada bli till ett hinder, och det bevisade han tydligt. Hoppas jag får anledning att besöka hans restaurang någon gång i år.
Skicka en kommentar