Receptet för 4 personer
Ingredienser:
En stor näve rukkola sallad
1 st tunt strimlad paprika
1 st färskt fikon skuren i små tärningar
klyftorna från en apelsin
saften från en apelsin
4 msk god olivolja
Salt och peppar
4 st Innerfilébiffar á 100 g
1 msk smör till stekningen
1: Börja med att blanda samman alla ingredienser för salladen och
låt den stå och vila i en halvtimme. Lyft därefter en liten del av
salladen på dina tallrikar, spara så mycket att du har till övers för
att kunna lägga på toppen av biffarna till slut.
2: Stek filébiffarna i smör i en het stekpanna, salta och peppra och
lyft därefter upp biffarna på salladen du har färdigt på dina
tallrikar, montera resten av salladen över dina biffar och det är
klart för servering.
( Vill du ha dina biffar lagom rosa inuti skall du inte översteka dem
utan endast låta dem gå i pannan någon få minuter, max 2-3 min
per sida)
Bon apetit
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar